engleza-online.ro - Resursa ta online pentru limba engleza! engleza-online.ro
engleza pentru tine
Home / Sfaturi pentru invatarea limbii engleze
Retine pagina | Link aici | Trimite unui prieten

Sfaturi pentru invatarea limbii engleze

Sfaturi pentru invatarea limbii engleze

Invatarea unei limbi straine este asemenea unei calatorii. Aceasta calatorie poate fi placuta si interesanta, sau obositoare si dificila. Va oferim aici cateva sfaturi cu ajutorul carora sa va puteti bucura mai mult de aceasta minunata experienta!

Eficienta, eficienta, eficienta

Nu este un secret ca o limba straina se invata cel mai bine atunci cand locuiesti in mijlocul celor care vorbesc aceasta limba. Interactiunea contiuna este cel mai eficient mod de a invata o limba straina. Dar, daca nu planuiti sa va mutati prea curand in S.U.A., exista si alte solutii.
Cautati un vorbitor fluent de limba engleza (chiar daca nu este strain) si petreceti cat mai mult timp impreuna, straduindu-va sa vorbiti numai si numai in limba engleza. Incet-incet, muzicalitatea limbii engleze va va deveni tot mai familiara si veti culege cuvinte noi din mers.

Pe locul al treilea se afla mijloacele multimedia, in special filmele si muzica in limba engleza, eventual subtitrate. Faceti rost de cat mai multe filme in limba engleza si uitati-va la ele din nou si din nou. Nu conteaza foarte mult calitatea filmului, important este sa fie foare multe dialoguri si eventual sa se vorbeasca clar (accente jamaicane sau irlandeze nu va sunt de prea mult folos in aceasta faza a procesului de invatare).
Foarte multi tineri au invatat limba engleza de la desene animate si dallas (pe cand cartoon-network era in engleza).

Pe locul patru se afla CD-urile speciale pentru invatarea limbii engleze, de genul Rosseta Stone sau Pimsleur, care sunt bunicele, dar raportul pret calitate le dezavantajeaza. Vom vorbi despre ele pe larg in viitor.

Cititul este un alt mijoc de exersare a limbii engleze. In ziua de azi, pe langa biblioteci si librarii, veti gasi enorm de mult material de citit pe internet.

De asemenea nu trebuie subestimata puterea jocurilor in invatarea unei limbi straine.

Pe viitor vom trata toti acesti pasi in detaliu.

Pana atunci succes si nu uitati, have fun!

| Istoria limbii engleze | Gramatica limbii engleze | Vocabularul limbii engleze | Sfaturi pentru invatarea limbii engleze |

^ Top
Doresti sa inveti o limba straina sau mai multe? Inscrie-te la newsletterul nostru gratuit:

Vreau sa invat:De cat timp inveti limba engleza?
Abia am inceput
De mai putin de un an
De 1-2 ani
De 3-5 ani
De 5-10 ani
De peste 10 ani

Engleza-Online.ro

© 2005 - engleza-online.ro